nedjelja, 30. kolovoza 2020.

Pletenice Frizura Slike

Pletenice Frizura Slike. Mar 10, 2020 · pletenice su najčešće korištene za uljepšavanje kose još od srednjeg vijeka, a danas postoje mnogi stilovi poput francuskih, švedskih i dr. Poznati i kao pletenice, stilovi pletenica mogu se postići kratkom i dugom kosom, kombinirati sa suženim blijedo, podrezanim ili obrijanim stranama i dizajnirati na različite načine kako bi stvorili jedinstveni hladan izgled.

30 Najlepsih Frizura Sa Pletenicom Koje Ce Vas Oduseviti
30 Najlepsih Frizura Sa Pletenicom Koje Ce Vas Oduseviti from www.efrizer.com
Top 10 frizura sa pletenicama koje morate isprobati. Ako još uvek niste izabrali svoju frizuru, pogledajte još predloga => frizure za venčanje , moderne frizure za venčanje , mladalačke, retro, romatične pletenice za mladu. Raznovrsne su i prilagodljive svakom obliku lica.

Tokom vremena su se modernizovale i prilagođavale savremenim trendovima tako da se na više originalnih načina mogu stilizovati, oblikovati i nositi.

Raznovrsne su i prilagodljive svakom obliku lica. Prekrasne frizure s tkanjem izgledaju sjajno na kratkoj, srednjoj i dugoj kosi. Blago razbarušene ili čvrsto upletene, uz par raspuštenih pramenova ili ukosnicama napravljenim u frizuru, svaki od stilova sa pletenicama je priča za sebe. Pletenice su evoluirale i rade se u neverovatno mnogo oblika i stilova.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel