nedjelja, 13. rujna 2020.

Frizura Kokotica

Frizura Kokotica. Donosimo različite frizure muških zvijezda poput brune marsa i dajemo nekoliko styling savjeta. Kosa kratko ošišana sa strane, a kokotica gelirana i podignuta od tjemena za one s ravnom kosom ili ležerna varijanta s podignutom kosom, učvršćenom gelom i lakom.

Kokotica Is Back Frizure Hr Trazite Idealnu Frizuru
Kokotica Is Back Frizure Hr Trazite Idealnu Frizuru from www.frizure.hr
Jesu li ovo najneuspješniji pokušaji šišanja kod kuće? Dok je bob strogo šišanje koje pada između brade i ramena, moderna kokotica je prigodna za sve duljine kose. Danas je pompadour frizura odnosno kokotica jedna od najsmjelijih muških frizura i možemo reći da je rezervirana za istinske kulere i odvažne dečke.

Također, ovisno o prigodi, lako je možeš iz opuštene frizure transformirati u svečanu dodatnim kovrčanjem slojeva i stvaranjem velikih lokni.

Ovo je savršena kratka, letnja frizura, a evo i zbog čega. Razlog rijetkoj pojavi ove frizure možda se skriva u određenoj dužini kose koja je. Ako vam je potrebna promjena i spremni ste na kraćenje kose, onda se možete odvažiti i na veoma kratke frizure koje su trenutno jako popularne (čak se i beyonce odlučila za kratku pixie frizuricu). Budući da je kosa na vrhu već prilično kratka, kosa sa strane i straga trebala bi biti duga svega par milimetara.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel