srijeda, 30. rujna 2020.

Frizura U Vojsci

Frizura U Vojsci. Nema dugu kosu, nije kao borg, mekinro ili gerulaitis, ili federer i nadal. Odgovor vojske na klasični podsuknji, leđa i stranice kratki su kod vrata i diplomirani do malo debljih brava na vrhu, u obliku blijedog uzorka.

Frizure Kroz Desteljeca 1940
Frizure Kroz Desteljeca 1940 from dm.henkel-dam.com
Ako vrlo brzo krenete u vojsku, onda biste trebali zapamtiti duljinu kose, kao i točnost frizure. Revizijom politike dotjerivanja u vojsci povećan je broj dopuštenih frizura, uključujući puštanje duge kose. Revizijom politike doterivanja u vojsci povećan je broj dopuštenih frizura, uključujući puštanje duge kose.

U prošlosti su žene morale da vezuju dugu kosu u punđu, a mnoge su se žalile da im je takva frizura neudobna ispod šlema.

U prošlosti su žene morale vezati u punđu dugu kosu, a mnoge su se žalile da im je takva frizura neudobna ispod kacige. Uredno podšišani, lepo isfenirani, svečano doterani i srećni možete da budete baš uvek i svuda uz pomoć frizerskog studija aska. Moderni muškarci često prate najnovije modne trendove. U prošlosti su žene morale vezati u punđu dugu kosu, a mnoge su se žalile da im je takva frizura neudobna ispod kacige.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel