nedjelja, 4. listopada 2020.

Frizura Fudbalerka

Frizura Fudbalerka. Dec 16, 2019 · fudbalerka je opet in: Dec 20, 2020 · frizura, nama poznata kao fudbalerka, datira još iz vremena starog rima da bi svoj kritični modni vrhunac imala u vreme sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka.

10 Najgorih Frizura Koje Smo Nosili Tportal
10 Najgorih Frizura Koje Smo Nosili Tportal from www.tportal.hr
Nekolicina slavnih dama sudjelovala je u pokušaju da se tijekom godina ova frizura vrati u modu, no ne s velikim uspjehom. Sredinom osamdesetih godina, među ostalim, dogodila se vrlo neobična i do tad nezabilježena pojava. Nov 11, 2020 · visoko na listi frizura koje treba da ostanu u prošlosti definitivno se nalazi “fudbalerka”, odnosno na engleskom mullet.

Finaliste ovogodišnjeg natjecanja za najbolju fudbalerku snimio je fotograf craig gibson, a neke od nih možete ih pogledati u nastavku:

Finaliste ovogodišnjeg natjecanja za najbolju fudbalerku snimio je fotograf craig gibson, a neke od nih možete ih pogledati u nastavku: Kraj godine uvijek je rezerviran za najavu trendova koji bi trebali obilježiti godinu koja slijedi. Finaliste ovogodišnjeg natjecanja za najbolju fudbalerku snimio je fotograf craig gibson, a neke od nih možete ih pogledati u nastavku: Nekolicina slavnih dama sudjelovala je u pokušaju da se tijekom godina ova frizura vrati u modu, no ne s velikim uspjehom.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel