srijeda, 28. listopada 2020.

Frizura Fudbalerka

Frizura Fudbalerka. Deluje kao da još samo džo egzotik i lik iz simpsona nose ovu frizuru, ali se neobjašnjivo dopala brojnim poznatim ženama. Dec 16, 2019 · fudbalerka je opet in:

Frizura Fudbalerka Ponovo U Trendu Red Portal
Frizura Fudbalerka Ponovo U Trendu Red Portal from media.domencms01.com
Razlog se skriva u tome što fudbalerka nije tip frizure koji pristaje širokoj lepezi ljudi. Jan 24, 2013 · tada na scenu stupa frizura nazvana po zemlji podrijetla ‘talijanka’. Nov 11, 2020 · visoko na listi frizura koje treba da ostanu u prošlosti definitivno se nalazi “fudbalerka”, odnosno na engleskom mullet.

Nekolicina slavnih dama sudjelovala je u pokušaju da se tijekom godina ova frizura vrati u modu, no ne s velikim uspjehom.

Apr 08, 2021 · velikoj popularnosti među damama doprinijela je rokerica joan jett, koja neku moderniju verziju te frizure nosi i danas. Nov 11, 2020 · visoko na listi frizura koje treba da ostanu u prošlosti definitivno se nalazi “fudbalerka”, odnosno na engleskom mullet. Deluje kao da još samo džo egzotik i lik iz simpsona nose ovu frizuru, ali se neobjašnjivo dopala brojnim poznatim ženama. Dec 16, 2019 · fudbalerka je opet in:


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel