četvrtak, 22. listopada 2020.

Frizura Na Jedinicu

Frizura Na Jedinicu. Jul 16, 2019 · ova frizura pravi je statement dodatak uz koji nećete proći nezapaženo gdje god da se pojavite. Skroz kratki gornji deo, sa strane ošišano na jedinicu, ali da ide visoko, ova frizura je jedna od modernijih koja je sve više u trendu.

Dulist Hr Wp Content Uploads 2020 05 Ava Karaba
Dulist Hr Wp Content Uploads 2020 05 Ava Karaba from dulist.hr
Ovo ime dobio je jer podseća na frizuru velikog cezara, dok je nama svima poznata kao zaštitni znak džordža klunija. Iako se čini da intimne frizure nisu više u modi, pripadnici jačeg pola nemaju dilemu da li im se donje frizure dopadaju ili ne. Muške frizure za kockasti oblik glave kockasti oblik glave karakterišu oštre linije kojih ima mnogo.

Iako se čini da intimne frizure nisu više u modi, pripadnici jačeg pola nemaju dilemu da li im se donje frizure dopadaju ili ne.

Ovo ime dobio je jer podseća na frizuru velikog cezara, dok je nama svima poznata kao zaštitni znak džordža klunija. Muške frizure za kockasti oblik glave kockasti oblik glave karakterišu oštre linije kojih ima mnogo. Ovo ime dobio je jer podseća na frizuru velikog cezara, dok je nama svima poznata kao zaštitni znak džordža klunija. Kada je reč o modernim frizurama nije lako u moru primamljivih trendova pronaći onu koja je slatka, a lako ju je napraviti kod kuće.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel