ponedjeljak, 12. listopada 2020.

Frizura Sa Pletenicom

Frizura Sa Pletenicom. Frizure sa pletenicom iz najnovijeg kataloga! Pletenice su prošle godine bile bum u svetu frizura, ali su i ove godine i mislimo da će i naradne takođe zadržati svoj status lidera u svečanim frizurama.danas je retko videti neku svečanu frizuru a da nema i pletenicu.

10 Najpopularnijih Frizura Sa Pletenicama I Kako Da Ih Napravite
10 Najpopularnijih Frizura Sa Pletenicama I Kako Da Ih Napravite from www.minimagazin.info
Novost u večernjim frizurama za kosu srednje duljine. Punđa i obrnuta pletenica (video) frizura sa pletenicom je frizura koja se može nositi svakog dana, bilo za školu, fakultet, pa čak i posao. Međutim, jednostavna frizura obaviti u nekoliko minuta, bez ikakvih posebnih vještina i truda.

Frizura sa pletenicom grečen džons je sofisticirana moderna verzija francuske pletenice sa mladalačkim i jednostavnim izgledom.

Svaka vjenčana frizura s pletenicom i velom prilično je komplicirana stilska kombinacija, najbolje u takvom duetu jesu „sastavljeni složeni i rafinirani stil s lijepim i originalnim uzorkom, u kojem se tkanje koristi kao ukrasni element. Punđa i obrnuta pletenica (video) frizura sa pletenicom je frizura koja se može nositi svakog dana, bilo za školu, fakultet, pa čak i posao. U nastavku zato donosimo 8 frizura s pletenicama koje će svakome ići od ruke. Nove frizure koje se prave uz uplitanje jednog dela ili cele kose potvrđuju da pletenice nikad ne izlaze iz mode.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel