subota, 10. listopada 2020.

Frizura Stepenasta

Frizura Stepenasta. Kosa je zanimljivija nego da je potpuno ravna. Stepenovi i slojevi daju atraktivnost bilo kojoj vrsti frizure, vrlo su jednostavni kada je u pitanju održavanje, čine čitavu pojavu dinamičnijom i što je najvažnije, ne podrazumevaju stalnu posetu frizerskom salonu.

Stepenasta Frizura Malo Promjene Frizerski Salon Be In Facebook
Stepenasta Frizura Malo Promjene Frizerski Salon Be In Facebook from lookaside.fbsbx.com
Frizure za poludugu kosu niste baš veliki ljubitelj duge kose, a isto tako ne želite imati kratku frizuru, postoji rešenje. Pogledajte najbolje ideje za stepenasta frizura do ra. Kovrdzavo ili ugladeno bob ili bujna kosa kratka ili dugacka tanka ili gusta sa.

Prelepo stoje svim dužinama kose, tako da ako nemate ovakvu frizuru, što da ne pitate vašeg frizera da vam sledeći put napravi ovakav super friz.

Sa šišanjem blagog stepena dobijate na volumenu i lepršavosti. Koristite posebne šampone balsame tretmane za krajeve ili silikonske kapi. Video prikazuje top 20 stepenaste frizure za poludugu kosu 2019.želiš li vidjeti srednje duga kosa 2019? Dobro ošišana stepenasta frizura podrazumijeva ugodne prijelaze koji će dati lepršavost kosi i neće ju strogo podijeliti u slojeve.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel