utorak, 20. listopada 2020.

Frizura Valovi

Frizura Valovi. Jednostavni i opusteni blagi valovi u kosi stvaraju dinamicnu igru pramenova i daju joj uvijek pozeljan volumen. Valovi su frizura za kovrčava kosa u kojoj se kovrče četkaju i / ili češljaju i izravnavaju, stvarajući uzorak poput mreškanja.

Salonrijeka Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com
Salonrijeka Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com from scontent-lga3-1.cdninstagram.com
Čak i za potpune amatere: Punđa je višefunkcionalna frizura koja se može nositi bilo kad i bilo gdje, kako kod kućnih aktivnosti ili odmaranja, za vrijeme rekreacije i treninga, tako i tijekom uobičajenog radnog dana u školi ili na poslu, a brzo može postati i elegantna frizura za večernje izlaske. Danas se elegantni valovi koji izgledaju kao opuštene lokne mogu dobiti pomoću posebnog aparata za izradu ove frizure lako primjenjivog i kod kuće' ističe sena.

Što više kose ima vaša kosa, to više možete eksperimentirati s različitim izgledima.

Oni koji su obdareni tvrdim pramenovima s malim kovrčama, prikladnije su šišanje srednje duljine. Prvo nanesite malo pjene ili spreja na bazi morske vode na vlažnu kosu. Samo jedan pogled na instagram profile domaćih frizerskih stilista i njihovih salona bio je dovoljan da zaključimo kako su valovi u kosi i dalje frizura broj 1 među hrvaticama. Obstajajo določene frizure za ženske nad 70 let, ki so vedno laskave in to je vsekakor eno od njih.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel