srijeda, 14. listopada 2020.

Kratka Frizura Za Tanku Kosu

Kratka Frizura Za Tanku Kosu. Iako se srećnice koje su nasledile deblju dlaku ne moraju mučiti u oblikovanju kose i posti. Nije retkost da su žene očajne u slučaju da su nasledile tanku i retku kosu, i da se stalno žale kako sa njom ne mogu ništa da urade, da je oblikuju ili imaju lepu frizuru.

Kratka Frizura Za Tanku Kosu Frizerski Obrt Charm Facebook
Kratka Frizura Za Tanku Kosu Frizerski Obrt Charm Facebook from lookaside.fbsbx.com
Takodje, bilo bi poželjno asimetrično šišanje kose, koje će pažnju sa kvaliteta kose odvući na njen neobičan šik izgled. Medjutim, ako baš želite da nosite dugu ravnu kosu, najbolje rešenje je blago stepenasto ošišana kosa. Pogledajte i odaberite.djevojke s tankom kosom su vrlo kratka kosa.

Ako niste znali, prosečni je prečnik tanke kose, odnosno dlake, svega jedna petina prečnika kose regularnog kvaliteta, pa je jasno zašto je volumen slabije izražen.

Neka vam šiške budu isfenirane ka gore, kako bi delovale bijnije a možete i da ih izbegnete, kako ne biste oduzimali pramenove kose za potrebe šišanja šiški koje će ionako biti retke. Paž frizure veoma su popularne, posebno tokom ljetne sezone, a sljedeća tri stila su fantastična te vam mogu poslužiti kao inspiracija prilikom sljedeće posjete frizeru. Još jedan trik za povećenja volumena je čektanje krajeve kose ka spolja okruglom četkom. Najgori je momenat kada posle frizera izgledamo kao da nas je ,,krava polizala''.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel