četvrtak, 8. listopada 2020.

Valovi Trajna Frizura

Valovi Trajna Frizura. Kaskadni valovi čini se dobitna su kombinacija koja uz ženstvene haljine osigurava najviše modne ocjene. Vežite vanjski dio gore i počnite kovrčati svoje slobodne kosu.

Zenske Frizure 2017 Razkustrani Daljsi Paz Je Priceska Te Jeseni City Magazine
Zenske Frizure 2017 Razkustrani Daljsi Paz Je Priceska Te Jeseni City Magazine from i1.wp.com
Donosimo vam četrnaest trenutno najpopularnijih frizura. Evo 30 najboljih frizura za kovrčavu kosu koja izgleda predivno i svakako bi odgovarala svim vašim raspoloženjima i potrebama. Treba li nekome frizura koja će trajati sedam dana, i crveni ruž koji će trajati cijeli dan?!

U galeriji vam donosimo prijedloge frizura s valovima u kosi koje smo pronašli na pinterestu, a koji su nam se posebno svidjeli!

Ostali bez ideja … probajte da ispletete vodopad pletenicu i sigurno ćete biti primećeni. Umjesto frizure iz osamdesetih i noćne more, novo izdanje trajne u kosu unosi raskošne valove i popularna trajna frizura se vratila i izgleda bolje nego ikad. Frizuru koja svakom izgledu daje glamurozni pečat, možete napraviti i kod kuće. U galeriji vam donosimo prijedloge frizura s valovima u kosi koje smo pronašli na pinterestu, a koji su nam se posebno svidjeli!


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel