srijeda, 4. studenoga 2020.

Frizura Duga Kosa

Frizura Duga Kosa. Osim toga, kosa je tada obično iste dužine, a frizura nema lepu strukturu, zbog čega izgleda ravno i slabo. Zdravi izgled i bujnu kosu postići ćete pravilnom njegom, a tijekom zime birajte hranjiva ulja i serume.

1
1 from
Frizura koja svojom dužinom ne doseže prsa, a opet je dovoljno duga da se ne može proglasiti kratkom jedan je do boljih odabira za dame s kvadratnim oblikom lica, kao i kosa ošišana na način na tvori formu slova v čime se prednjim pramenovima daruje volumen i pokret. Duga kosa je imperativ naših dana. Za više punoće i volumena, duga kosa ipak ne bi trebala biti previše duga.

Bez obzira na godine, zanimanje i društveni položaj.

Za više punoće i volumena, duga kosa ipak ne bi trebala biti previše duga. Predstavljamo vam stepenaste frizure 2020 koje možete slobodno isprobati ove sezone. Dovoljno je duga da možete napraviti rep, podići kosu u punđu ili slično, a opet možete pustiti da slobodno pada preko leđa i ramena. Kako bi puštanje kose bilo vaše najbolje iskustvo, potrebno je odrediti koja frizura najbolje odgovara teksturi vaše kose te ju u skladu stilizirati.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel