subota, 14. studenoga 2020.

Frizura I Sminka U Egiptu

Frizura I Sminka U Egiptu. Jul 03, 2019 · senku za oči nisu koristili samo u kozmetičke, već i u praktične svrhe. Osnovna uloga šminke se najčešće svodila na sakrivanje mana ili isticanja prednosti.

Kozmeticki Kutak 2009 06 18
Kozmeticki Kutak 2009 06 18 from www.blogger.ba
Ovo je uzrokovalo njegov razvoj u okviru starih civilizacija bliskog istoka, dok je bio izolovan od podsaharske afrike. Sinajsko poluostrvo dolina nila je bogata aluvijalnim nanosima, pa je izuzetno pogodna za zemljoradnju, ali je istovremeno siromašna rudnim bogatstvima. Za administraciju je bio zadužen sledeći po činu u komandi, džati, koji se ponašao kao kraljev predstavnik i koordinirao je preglede zemljišta, riznicu, građevinske projekte, pravni sistem i arhive.

Poljoprivrednici su činili većinu stanovništva, ali su poljoprivredni proizvodi bili u vlasništvu države, hrama ili plemićkih porodica, čija je i bila zemlja.

:)) vrlo diskretna sminka, malo sjajno zuckaste. Čak su i obrisi ove frizure najbolje. Poljoprivrednici su takođe bili subjekti poreza na rad i trebalo je da rade na navodnjavanjima ili građevinskim projektma u napornom sistemu. Stari grci i rimljani su takođe koristili šminku u razne svrhe.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel