petak, 6. studenoga 2020.

Frizura Od Pletenica

Frizura Od Pletenica. Od pletenog gornjeg čvora do punđe s 2 pletenice do visokih pletenica, sastavili smo frizure od pletenica kumova. Kada je u pitanju stiliziranje naše kose u ljetnim mjesecima, trudimo se birati frizure koje će maknuti kosu s lica, vrata, leđa i tako nas malo rashladiti, a opet biti dovoljno elegantne da ih možemo nositi kroz dan.

Pletenice Frizura Koja Nikad Ne Izlazi Iz Mode Farbaona
Pletenice Frizura Koja Nikad Ne Izlazi Iz Mode Farbaona from www.farbaona.hr
Veoma laka i jednostavna punđa koju napravite ta. U nastavku ćete otkriti neke nevjerojatne pletenice s punđama za muškarce i ideje koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoju dugu kosu. Kosu počešljajte i podijelite kosu u dva jednaka dijela, bilo na jednoj strani ili odozada.

Kada je u pitanju stiliziranje naše kose u ljetnim mjesecima, trudimo se birati frizure koje će maknuti kosu s lica, vrata, leđa i tako nas malo rashladiti, a opet biti dovoljno elegantne da ih možemo nositi kroz dan.

U nastavku ćete otkriti neke nevjerojatne pletenice s punđama za muškarce i ideje koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoju dugu kosu. U nastavku ćete otkriti neke nevjerojatne pletenice s punđama za muškarce i ideje koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoju dugu kosu. Princip je da ispletete dvije pletenice, na stranu ili na stražnjem dijelu glave, a zatim ih pred kraj povežete. Jun 16, 2021 · od punđi do pletenica:


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel