srijeda, 11. studenoga 2020.

Frizura Rep

Frizura Rep. Ovakva frizura ističe sjaj i najelegantnija je varijanta konjskog repa. Postoji bezbroj načina kako da napravite visoki i niski rep i to je razlog zašto je on uvijek u modi.

Rep Sa Strane 22 Najbolje Opcije Frizure 2021
Rep Sa Strane 22 Najbolje Opcije Frizure 2021 from img.naturalimage.net
Ako imate gustu, talasastu kosu, češljevi će biti sasvim dovoljni. Ova frizura nije rezervisana samo za teretanu. Aug 22, 2019 · ova frizura nudi mnogo izbora, od toga kako da vaš rep bude bujan i sjajan iako imate tanku kosu, do toga kako da rep iskoristite kao odličnu frizuru za svečanost ili zabavu ovog leta.

Ova frizura nije rezervisana samo za teretanu.

Kosa može da se proredi bilo gde na skalpu, ali zbog konjskog repa najčešće se proredi sa strane, znate kad se pojave oni visoki zalisci koje niste imali. Feb 04, 2021 · u prvom dijelu su najnovije frizure s podignutom kosom, kakve su zvijezde nosile posljednjih mjesec dana, a frizure ispod su svevremenske svečane frizure koje nikada ne izlaze iz mode, pa ako vam treba jednostavna ili svečana frizura kada trebate frizuru za neku priliku koja će se ovjekovječiti slikanjem, slobodno odaberite neku frizuru od. Ovakva frizura ističe sjaj i najelegantnija je varijanta konjskog repa. Izvodi se na sljedeći način.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel