nedjelja, 8. studenoga 2020.

Frizura S Prijelazom

Frizura S Prijelazom. Moderna frizura, zvana ljestve, posebna je ljubav za dame s valovitim pramenovima. Jednostavna frizura s prijelazom dužine.

Prosirena Viseslojna Kaskada Sisanje Kaskade Na Dugi Kosa S Bangs Za Okrugli Ovalni Kvadratno Lice Kako Rezati Fotografija Pogled S Prednjem Dijelom I Straga Moderne Varijacije Kaskade
Prosirena Viseslojna Kaskada Sisanje Kaskade Na Dugi Kosa S Bangs Za Okrugli Ovalni Kvadratno Lice Kako Rezati Fotografija Pogled S Prednjem Dijelom I Straga Moderne Varijacije Kaskade from i2.wp.com
Sada su proširene muške frizure u modi, pozajmljena od rokera. Najvažnije je bilo dobro učvrstiti kosu tako da ona stoji nepomično. Frizura za srednju kosu je ženska frizura, prema uputama u kojima bi se trebao podrezati gornji dio kose, a donje niti treba rezati u slojevima ili na ravnoj crti, kao što je već rečeno.

Asimetrična frizura s nazubljenim krajevima

Kod oblikovanja, jednostavno prstima oblikujte šiške prema čelu. Grunge frizure popularne su više od godinu dana. Moderna frizura, zvana ljestve, posebna je ljubav za dame s valovitim pramenovima. Osim što ju je moguće prilagoditi svakom obliku lica, još neke prednosti stepenaste frizure su te da ova frizura sama po sebi izgleda vrlo moderno, lako ju je održavati i ne traži puno truda.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel