četvrtak, 12. studenoga 2020.

Frizura Šiške

Frizura Šiške. Asimetrične frizure, pa tako i asimetrične duge šiške koje se sužavaju prema krajevima vrlo su elegantne i idealne za okrugla lica. Suvremene frizure gotovo je nemoguće zamisliti bez šiški i rijetko koja žena u životu barem jednom nije ošišala te trendi pramenove koji padaju na čelu.

Kako Brzo Uzgajati Siske 5 Komponenti Uspjeha Frizure 2021
Kako Brzo Uzgajati Siske 5 Komponenti Uspjeha Frizure 2021 from img.naturalimage.net
Lijepo izgledaju uz punđu, konjskom repu daju trendovski zaokret, a dugoj kosi dramatičnost, posebno kada padaju preko obrva. Pogotovo ako dodate i nekoliko nijansi poput ovih na slici. Predstavljamo vam 24 modernih frizura za kratku kosu sa šiškama koje će vas inspirisati i “natjerati” da svoje šiške ostavite da malo više porastu.

Jun 17, 2021 · bob frizure poluduga kosa.

Frizure i frizure bez šiške: Takve šiške mogu se oblikovati voskom u različite šljokice s definisanim ivicama kako biste celokupni izgled učinili još posebnijim. Ni malo ne čudi što su se mnoge poznate dame od jane birkin do florence welch proslavile svojim šiškama. Predstavljamo vam 24 modernih frizura za kratku kosu sa šiškama koje će vas inspirisati i “natjerati” da svoje šiške ostavite da malo više porastu.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel