srijeda, 2. prosinca 2020.

Bob Frizura Hosszúkás Archoz

Bob Frizura Hosszúkás Archoz. A szemöldikig érő egyenes frufru azáltal, hogy elfedi a magas homlokot, rövidíti az arcot, a vállig érő haj pedig optikailag lezárja az arc vonalát. Te bátran választhatsz rövid, állig érő és félhosszú hajat is, csak a fazonját kell alaposan átgondolnod.

Rovid Frizurak Kerek Archoz 2016 Youtube
Rovid Frizurak Kerek Archoz 2016 Youtube from i.ytimg.com
Ezért más fazont érdemes választani szögletes, kerek, és mást hosszúkás fejformához. Egy frizura optikailag képes kiemelni a vonásokat, kiegyensúlyozni, keretezni és még szebbé tenni az arcot. A videó azt mutatja frizurák hosszúkás archoz.ha van egy hosszú arc, akkor meg kell választani egy bizonyos frizurák, amely elrejti hosszú arcokat.

Egy frizura optikailag képes kiemelni a vonásokat, kiegyensúlyozni, keretezni és még szebbé tenni az arcot.

Te bátran választhatsz rövid, állig érő és félhosszú hajat is, csak a fazonját kell alaposan átgondolnod. Kerek archoz általában nem javasolják a rövid hajat pedig számos olyan frizura van amit bátran viselhet az is akinek nem hosszúkás vagy ovális az arca. A szépség és az elegancia 50 év felett is lehetséges. Ez a frizura tökéletesen ellensúlyozza az arc hosszúkás vonalait.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel