petak, 11. prosinca 2020.

Frizura Jelena Veljaca

Frizura Jelena Veljaca. Moderne kratke frizure za žene srednjih godina. Hrvatska glumica jelena veljača podigla je pravu buru u javnosti kada se sa ćerkicom preselila u beograd, a potom je nazvala beograđankom.ipak, jelenin potez.

Jelena Veljaca Isprozivala Urednika Emisije Nedjeljom U 2 Pcnen
Jelena Veljaca Isprozivala Urednika Emisije Nedjeljom U 2 Pcnen from www.pcnen.com
Nakon sudbonosnog 'da' skakala je od sreće uz pjesmu tereze kesovije 'moja posljednja i. Većina uistinu bira kraće frizure nakon što navrše određen broj godina, no često se dogodi da je odabir pogrešan. Jelena je svoju novu frizuru promovirala na sinoć održanom gibonnijevom koncertu.

Svaka frizura kreirana je posebno za svaku jelenu, kako bi što bolje odgovarala licu i osobnosti svake te prigodi u kojoj se nalaze.

Moderne kratke frizure za žene srednjih godina. Jelena veljača udala se u zagrebu u botaničkom vrtu za vitu turšića. Na jednoj od fotografija imaju identične romantične frizure s pletenicama pa su, uz plavu kosu, make up i crnu pozadinu, poput sestara ili blizanki. Kratke frizure obično su frizure čija je duljina prednjih pramenova do oko uha, tako da se u kratke frizure ubrajaju i.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel