petak, 4. prosinca 2020.

Frizura Rep

Frizura Rep. Konjski rep je frizura koju žene obožavaju. Ako imate gustu, talasastu kosu, češljevi će biti sasvim dovoljni.

Trendi Frizure Od Konjskih Nogu 2019 2020 Fotografije Ideje Novi Predmeti Trendovi I Primjeri Frizura S Konjskim Repom
Trendi Frizure Od Konjskih Nogu 2019 2020 Fotografije Ideje Novi Predmeti Trendovi I Primjeri Frizura S Konjskim Repom from fashion.expertexpro.com
Ako imate gustu, talasastu kosu, češljevi će biti sasvim dovoljni. Ovo će vam se na početku činiti pomalo čudnim, ali postoji nešto nevjerojatno elegantno u tome kako ljuljati neurednu frizuru, pogotovo ako je riječ o konjušarcu. Sljedeću frizuru možete napraviti u vrlo kratkom roku, a izgledat će kao da ste na nju potrošili jako puno vremena.

Različite varijante konjskog repa učiniće da zablistate na proslavi, a ova frizura istaći će sjaj vaše kose i dati vam osvežavjući i mladalački izgled.

Ovo će vam se na početku činiti pomalo čudnim, ali postoji nešto nevjerojatno elegantno u tome kako ljuljati neurednu frizuru, pogotovo ako je riječ o konjušarcu. Podignuta kosa u rep ili punđu s puno volumena (kosu je… Niski rep puno je ljepši kada kosa ima volumen i prirodni pad. Video prikazuje top 20 najmodernije frizure sa repom.želiš li vidjeti rep kosa?


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel