utorak, 22. prosinca 2020.

Glup I Gluplji Frizura

Glup I Gluplji Frizura. Amy je pobijesnila i fotkala novu frizuru svog sina, te sve objavila na facebooku. Tijekom karantene zbog koronavirusa mnogi su zamolili ukućane da ih ošišaju, uglavnom s katastrofalnim rezultatima, a jedan od njih je i vozač kamiona iz michigana.

Ova Komedija Jamci Sve Osim Dosade
Ova Komedija Jamci Sve Osim Dosade from image.dnevnik.hr
I da, ošišao sam se jednako otraga kao i naprijed. Voditelj je objavio fotke deset svojih frizura koje ne želi ni najgorem neprijatelju' 7 presmiješnih frizura koje je teško opisati riječima (foto)

Ovo kockanje nije mu se baš isplatilo, s obzirom na to da je završio sa frizurom džima kerija iz filma glup i gluplji, kod nas poznatom i kao šerpa frizura, piše new york post, a prenosi b92.

Film je označován za nejdůležitější dokument roku. Glupani lloyd i harry uvukli su se u svačija srca, ali su i prilično popunili novčanike tvorcima filma i samim glumcima. Napravila mu je frizuru da liči na jima carreyja iz filma glup i gluplji, samo još gore. Amy je pobijesnila i fotkala novu frizuru svog sina, te sve objavila na facebooku.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel