utorak, 5. siječnja 2021.

Frizura Hosszúkás Archoz

Frizura Hosszúkás Archoz. Mar 06, 2020 · frizura hosszúkás archoz 5. Szögletes hosszúkás szív alakú kerek ovális vagy gyémánt arcforma.

10 Csodalatosan Hosszu Egyenes Frizura Wum Noi Magazin
10 Csodalatosan Hosszu Egyenes Frizura Wum Noi Magazin from wum.hu
More images for frizura hosszúkás archoz » A hosszúkás arcformával rendelkező hölgyeknek semmiképpen nem ajánlott a középválaszték és a teljesen egyenes, hosszú haj, ezek ugyanis tovább nyújtják az arcot. Rövid frizura esetén rétegzéssel, melírral, oldalra fésüléssel, hullámosítással szükséges a volument növelni, hogy szélesebbnek tűnjön az arc.

A szögletes arcforma, már a nevéből adódóan is feltételezi az erőteljes és markáns vonások meglétét, éppen ezért fontos, hogy a maszkulinabbnak mondható vonalainkat ne hangsúlyozzuk ki még hajviseletünkkel is.

Te bátran választhatsz rövid, állig érő és félhosszú hajat is, csak a fazonját kell alaposan átgondolnod. Hosszú területet (nagyobb homlokot) követ egy emelkedő (magasabban elhelyezkedő arccsont), amiről egy sikeres ugrást végezhetünk, mielőtt a keskeny pályavéghez (keskeny állhoz) érünk. Stylist javasoljuk hogy ne féljen az új képeket megpróbáltam másik lehetőségek a frufru. Még több kép a gyémánt arcformáról!


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel