petak, 29. siječnja 2021.

Frizura Sa Loknama I Pletenicom

Frizura Sa Loknama I Pletenicom. 10 najpopularnijih frizura sa pletenicama (i kako da ih napravite) duga kosa, kada je riječ o frizuri, ponekad može biti pravi izazov. Ipak, ukoliko želite da imate trendi frizuru, onda je pletenica baš za vas.

Kosa Lepota I Zdravlje
Kosa Lepota I Zdravlje from www.lepotaizdravlje.rs
Visoka punđa može biti potpuno glatka i sofisticirana, ali i razbarušena, sa pletenicom, loknama… na nevjestama ih često viđamo u kombinaciji sa velom, šnalama ili tijarom. Frizure sa pletenicom grcki stil za vencanje. Ukoliko pak želite ležerniju frizuru, olabavite je, tako što ćete prstima, povlačiti svaki pramen.

Slobodne lokne sa pletenicom i orhidejom u kosi.

Možete napraviti visoki rep i malo uviti njenu kosu, pletenice su neizostavne i u ovom slučaju, kombiniraju se loknama, punđama, svilenkastim vrpcama ili mašnicama, a. Ova frizura se kreće u dodiru sa laganom, elegantnom francuskom pletenicom i umotanim niskim, umotanim konjskim repom koji neće ispadati na svakom koraku. Uz jko dobru frizuru nitko se neće sjetiti ni pitati za godine. Ova uvijena kreacija je neverovatan način da besprekorno ubacite svoj veo bez prikrivanja frizure.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel