srijeda, 27. siječnja 2021.

Frizure 60-Tih Godina

Frizure 60-Tih Godina. Kratke frizure za djevojke i mlađe žene ; (foto) ako vam je dosadila jedna te ista frizura koju svakodnevno ponavljate, ne bi bilo loše da isprobate ovu zaboravljenu retro frizuru koja se vraća u modu na velika vrata.

Frizure Sezdesetih 38 Fotografija Znacajke Zenskih Frizura Kako Napraviti Sam Modni Stil Mogucnosti Za Djevojke S Dugom I Srednjom Kosom
Frizure Sezdesetih 38 Fotografija Znacajke Zenskih Frizura Kako Napraviti Sam Modni Stil Mogucnosti Za Djevojke S Dugom I Srednjom Kosom from dress-fr.techinfus.com
Volimo wispy, side bang da pase obraze dok prikrivaju čelo. Pored mašni, trake za kosu su bile neophodni aksesoar za kosu u šezdesetim godinama. (foto) ako vam je dosadila jedna te ista frizura koju svakodnevno ponavljate, ne bi bilo loše da isprobate ovu zaboravljenu retro frizuru koja se vraća u modu na velika vrata.

Frizure za preko 40 godina;

Mi vam donosimo tutorijal kako napraviti frizuru. Takođe glumica rose byrne kad god je na filmu nosila retro šiške bila je izuzetno privlačna muškarcima. Vrlo elegantne i glamurozne savršene su za svečane prigode. Siluete i oblici frizure ponavljali su se s vremenom.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel