nedjelja, 10. siječnja 2021.

Hosszú Bubi Frizura

Hosszú Bubi Frizura. A bubi frizura igazán divatosnak számít az elmúlt években és valószínűleg még egy jó ideig nem is fog kimenni a divatból, hiszen nőies és jól variálható, miközben könnyen kezelhető, praktikus viselet. Mivel nincsenek rétegek, amelyek kontrollálnák a haj volumenét, így akkor érdemes ezt a fazont választanod, ha hajad sem nem túl vastagszálú, se nem túl vékonyszálú.

Viszlat Hosszu Haj Iden Ez A Frizura Lesz A Meno Ripost
Viszlat Hosszu Haj Iden Ez A Frizura Lesz A Meno Ripost from ripost.hu
A kedvenc frizura ötleteidet mutasd meg a fodrászodnak és kérdi ki a véleményét, mert ő látja, hogy neked melyik állnak igazán jól. Képeken az év legnagyobb hajtrendjei. A bubi frizura igazán divatosnak számít az elmúlt években és valószínűleg még egy jó ideig nem is fog kimenni a divatból, hiszen nőies és jól variálható, miközben könnyen kezelhető, praktikus viselet.

Most, hogy már tudod melyik bubifrizura áll az arcformádhoz a legjobban, érdemes azt is eldönteni, hogy mely hajszín passzol hazád a legjobban.

A videó azt mutatja vagány hosszú bob frizura.akarod látni hosszított bubifrizura? Oldalunkon minden héten a legfrissebb trendekkel jelentkezünk: Az évek alatt többféle hajhosszúságban megjelent, most a skála a fültől a vállig tart. A cikk tartalmaz galéria bubifrizurák hosszú haj, bubi, vagy pixie:


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel