četvrtak, 28. siječnja 2021.

Muske Frizure 90 Tih

Muske Frizure 90 Tih. Ležerna frizura za svaki dan, za posebne prigode uvijek se može stilizirati na poseban način. Zaboravite na moderne frizure jer se retro stil vratio u grad!

Muski Model Kratkog Modela Foto I Vrste Modela Muskih Frizura Sa Izduzenim Pramenima
Muski Model Kratkog Modela Foto I Vrste Modela Muskih Frizura Sa Izduzenim Pramenima from i2.wp.com
Ono što je za ove pramenove karakteristično jeste da su u drugoj boji u odnosu na ostatak kose. Više se priča o muškoj kosi, licu, kozmetici i stilu nego ranije. Kosa je prekrivala uši i ovratnik, a krasile su je i guste šiške.frizura je bila toliko popularna da su proizvođači igračaka proizveli beatles perike.

Isto tako, osim grunge subkulture, na scenu se vraća i klasika. kosa je bila kratka na stranama i malo dulja na vrhu glave kako bi se mogla oblikovati “razbarušeni” stil.

Ono što je za ove pramenove karakteristično jeste da su u drugoj boji u odnosu na ostatak kose. Top 15 trending hairstyles for men men haircut styles haircuts for men beard hairstyle listopad 9 2020 vijesti.frizure 2020 muske. Pramenovi koji uokviruju lice su se ponovo vratili na modnu scenu. Mnogi muškarci počinju koristiti razne preparate za izradu i održavanje ovih zahtjevnih frizura.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel