petak, 5. veljače 2021.

Frizura Jennifer Lopez

Frizura Jennifer Lopez. Njene šiške prije par godina (2009.) bile su najkopiranije šiške, a žene su nosile u frizerske salone njene slike sa sobom kod promjene frizure. Jennifer lopez zvijezda je koja je u svemu predvodnica trendova, pa tako i u modernim frizurama.

Potpuno Drugacija Jennifer Lopez Friz
Potpuno Drugacija Jennifer Lopez Friz from friz.ba
Nova frizura koja je pomladila jennifer lopez. Poznatim ljepoticama koje redovito kreiraju trendove poput kendall jenner, jennifer lopez, belle hadid ili ariana grande ovih dana ne nedostaje ispiracije za neodoljive frizure. Latino diva jennifer lopez osvanula je na naslovnici allure magazina, za martovsko izdanje i otkrila neke detalje s početka svoje karijere.

Ako malo bolje razmislite, vjerojatno ćete se teško sjestiti neke lob frizure koja vam nije dobro izgledala, a u našoj galeriji pogledajte i 10 slavnih žena koje potvrđuju da je lob idealna frizura.

U nastavku pogledajte kako izgleda nova frizura jennifer lopez. I dok sve druge njene kolegice puštaju kosu, ona se odlučila za nastup na dodjeli nagrada american music awards u los angelesu pojaviti s kraćom kosom, odnosno bob frizurom. Njene šiške prije par godina (2009.) bile su najkopiranije šiške, a žene su nosile u frizerske salone njene slike sa sobom kod promjene frizure. Jennifer lopez kao prava žena zna da je najbolji ukras čist, uredan, a ne cjepidlačiti.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel