utorak, 2. veljače 2021.

Frizura Od Ronalda

Frizura Od Ronalda. Mar 30, 2021 · nije ta frizura postala popularna samo u brazilu, nego su širom sveta dečaci odlučili da se šišaju na ronalda, tako da ste pre 19 godina mogli da je vidite i u srbiji. Apr 07, 2020 · tog leta su se milioni klinaca širom sveta šišali kao ronaldo, iako frizura ne izgleda preterano lepo, bila je najpopularnija na svetu.

Ronaldo S Osmijehom Od Uha Do Uha Pokazao Djevojku U Izazovnoj Haljini
Ronaldo S Osmijehom Od Uha Do Uha Pokazao Djevojku U Izazovnoj Haljini from direktno.hr
Takva frizura može se činiti previše provokativnom za svakodnevni život, ali to ne zaustavlja žarke navijače nogometaša. Apr 07, 2020 · tog leta su se milioni klinaca širom sveta šišali kao ronaldo, iako frizura ne izgleda preterano lepo, bila je najpopularnija na svetu. Kako bismo proslavili doprinos superzvijezde muškoj modi, istaknuli smo najbolje od kose i frizure cristiana ronalda.

Mohak mali faraon je šokantniji i visok.

Iako vas ronaldova frizura možda čarobno neće učiniti jednim od najvećih nogometaša koji se bave tim sportom, cr7 kosa zasigurno vam može dati sjajan, trendovski izgled slavne osobe. May 31, 2018 · rumunski ronaldo zaprepastio publiku jednom od najjezivijih frizura svih vremena /video/. Takva frizura može se činiti previše provokativnom za svakodnevni život, ali to ne zaustavlja žarke navijače nogometaša. Sportski direktor otkriva šta planira crvena zvezda po pitanju transfera u narednom periodu


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel