nedjelja, 28. veljače 2021.

Frizura S Prijelazom

Frizura S Prijelazom. Dec 11, 2019 · fejd frizura može da deluje i sređeno i esktravagantno, i moderno i klasično, u zavisnosti od toga kako se stilizuje. Jednostavna frizura s prijelazom dužine.

1
1 from
Dakle, zahvaljujući ljestvama, možete sakriti lijepe ili velike uši, ukloniti pozornost s velikih jagodica ili masivne brade. Dugi model uključuje izdužene pramenove sprijeda s glatkim prijelazom stražnjeg dijela glave. Pored toga, nježni mohak, kao i takozvani underker, odnosno obrijani s jedne ili obje strane glave.

„igralište“ je frizura u stilu mladih, a odlikuje se kratkom dlakom sa strane i na stražnjoj strani glave s glatkim prijelazom u niti koje su izdužene u gornjem dijelu glave, pričvršćene na vrstu igrališta.

Međutim, zapamtite da ne izgledate ružno, morate se posavjetovati sa frizerom koja frizura je najprikladnija obliku lica. Takva frizura omogućuje dodavanje volumena čak i tankoj i oslabljenoj kosi. Grunge frizure popularne su više od godinu dana. Kada se pravilno izvede, ova frizura pomaže vizualno ispraviti neke nedostatke.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel