utorak, 2. veljače 2021.

Frizure 30-Ih Godina

Frizure 30-Ih Godina. Kosa je prekrivala uši i ovratnik, a krasile su je i guste šiške.frizura je bila toliko popularna da su proizvođači igračaka proizveli beatles perike. Do tridesetih godina, doslovno na početku veka, haljine su bile moderne.

Zenske Frizure 30 Ih Godina 46 Fotografija Styling Za Djevojcice Za Dugu I Kratku Kosu U Stilu Tridesetih Godina
Zenske Frizure 30 Ih Godina 46 Fotografija Styling Za Djevojcice Za Dugu I Kratku Kosu U Stilu Tridesetih Godina from dress-fr.techinfus.com
May 26, 2019 · za svaku dob postoje savršene frizure, a mi ih sve volimo. Ova haljina dobro skriva lik napukline i to je sasvim ugodno za ples. Kome najbolje pristaje bob, kome pixie, a kome srednje duge kovrče otkrij u nastavku.

To razdoblje je poznato i kao era pompadour frizure kakvu su nosili elvis presley i johnny cash.

Danas mi ne primijetiti, kao stilu vremena sličan moderan, jer naši preci imaju puno za naučiti. Ideje za moderne frizure za kratku, dugu, bob poludugu i dugu kosu za žene preko 50. Danas mi ne primijetiti, kao stilu vremena sličan moderan, jer naši preci imaju puno za naučiti. U sekularnim krugovima bilo je moderno imati izbijeljene kose, razigrano viri ispod šešira, a usne su joj vrhunac ruž crvene boje.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel