srijeda, 31. ožujka 2021.

Brazilka Intimna Frizura

Brazilka Intimna Frizura. Feb 28, 2020 · brazilska depilacija nije metoda uklanjanja neželjenih dlačica, nego se taj naziv odnosi na vrstu “frizure” intimnog područja. Dok neke žene vole da su potpuno prirodne tamo dole, druge vole da budu skroz glatke, neke samo skraćuju dlačice, a neke prave i frizure, tj.

Zbogom Brazilka 2 Intimne Frizure Savrsene Za Bikini Jabuka Tv
Zbogom Brazilka 2 Intimne Frizure Savrsene Za Bikini Jabuka Tv from www.jabuka.tv
Feb 28, 2020 · brazilska depilacija nije metoda uklanjanja neželjenih dlačica, nego se taj naziv odnosi na vrstu “frizure” intimnog područja. Uvriježeno je mišljenje da “brazilka” znači potpuno uklanjanje dlačica, ali to zapravo nije točno! More images for brazilka intimna frizura »

Jun 22, 2019 · 2.

Ova frizura se pravi tako što se dlake istanje na vrhu, a sačuva se njihova debljina pri korenu pa se na pubičnoj zoni napravi obrnuti trapez. Dok neke žene vole da su potpuno prirodne tamo dole, druge vole da budu skroz glatke, neke samo skraćuju dlačice, a neke prave i frizure, tj. Evo kako sve možete da ulepšate svoju vaginu! Brazilka je ranije bila andergraund među intimnim frizurama, a sada je vodeća na mejnstrim sceni.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel