ponedjeljak, 1. ožujka 2021.

Fen Frizura Lokne

Fen Frizura Lokne. Lokne, fen frizuru, pletenicu, makadamija masku i pranje kose u studiju charme uz vječni konjski rep, pletenica je jedna od najpopularnijih i najstarijih frizura koja nikada neće izaći iz. Frizerski studio in at hairstudioin instagram profile stories.

Lokne Za 5 Minuta Posla
Lokne Za 5 Minuta Posla from ana2cats.com
Ove lokne su dobar izbor za one koji ne žele da zadrže ovakav stil jako dugo, već žele privremeno da afro lokne su odličan izbor za proleće i leto. Muška frizura na koju devojke otkidaju muški magazin trendovi. Uvek, ali uvek u modi biće prirodno kovrdžava kosa, divlja i neobuzdana!

Najčešće se lokne četkom prave, čime se dobiju lepršave, ležerne lokne.

Kosu prvo ostavite da se prosuši na vazduhu, a zatim je prosušite tzv. Kako napraviti najpopularniju frizuru instagrama fashionhr style. Fen i četke odloži na neko vreme imamo specijalnu ponudu za trajne lokne po tvom izboru, krupnije ili sitnije! Savršena frizura za zimsku sezonu istovremeno je jednostavna i efektna, elegantna i moderna, a osim što će savršeno zaokružiti svaku kombinaciju, ona će istovremeno biti odličan izbor za svaku priliku.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel