nedjelja, 28. ožujka 2021.

Frizura Četka

Frizura Četka. Sprej svjetlo držati lak za kosu za emo šiljaka da se držite. Što je uža četka, to će frizura biti talasastija.

Nova Frizura Rezanje Vrat Pajalicu Salon Frizerske Dugo Cetka Za Kosu Brijaca Profesionalni Ova Kategorija Styling Alat Electriccollection News
Nova Frizura Rezanje Vrat Pajalicu Salon Frizerske Dugo Cetka Za Kosu Brijaca Profesionalni Ova Kategorija Styling Alat Electriccollection News from electriccollection.news
Smatram da ako imate kosu koja je sklona da se mrsi i stvara čvoriće da će vam češljanje ovom četkom biti puno ugodnije no s običnim četkama. Ipak, definitivno ste vidjeli ošišanu frizuru i vjerojatno vam se čak i svidjela. Četka za ravnanje predstavlja zamjenu toplinskim alatima te će brže izravnati kosu i napraviti manje štete.

Tajna wet brush™ četke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim intelliflex™ iglicama koje su čvrste, tanke, vrlo fleksibilne a pri tome lagano klize kroz kosu bez čupanja i pravljenja čvorova.

Definiran voluminoznom, gustom kosom, četka gore izgleda dobro svima koji imaju kratku do srednje dugu kosu. Ako se koristi tokom feniranja, tanka četka sa otvorima može da pruži volumen direktno korenu. Ovo će biti najpopularnija frizura godine i slavne lepotice je obožavaju, a za nju vam treba samo četka za feniranje! Snaga od 1200 w pruža brzo sušenje, sa postavkama 2 temperature i funkcijom hladnog vazduha koja upotpunjava paket.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel