nedjelja, 28. ožujka 2021.

Frizura Niska Punđa

Frizura Niska Punđa. Jan 31, 2021 · niske punđe koje će vas ostaviti bez daha. Kosu zategnite i zavežite tankom gumicom u nizak rep.

Ljepota Zdravlje Bih Punđa Spas Za Bad Hair Day
Ljepota Zdravlje Bih Punđa Spas Za Bad Hair Day from www.lepotaizdravlje.rs
Feb 28, 2020 · niska punđa nisku punđu mnogi asociraju s nekim prošlim vremenima kada je elegancija bila najvažnija osobina stila, zbog čega je često bila viđena na ženama iz visokog društva. May 16, 2018 · mokra punđa pripremite kosu na isti način kao i za nisku frizuru, a zatim uzmite pomadu za kosu i rasporedite je po celom temenu dok kosa ne bude sjajna u celini. Zatim je vežite u niski rep i odvojte dva pramena , tako da imate pramen iznad i ispod.

Eva perón, prva dama argentine i aktivistkinja za prava žena, toliko je često vezala kosu u nisku punđu da je danas jedan njezin oblik i zove “punđa.

Povucite gumicu naniže i rep podelite na dva dela. Potrebno je da brinemo o svojoj frizuri svaki dan pogotovo ako smo poslovna žena koja pored brige o deci i porodici želi da ostavi veoma dobar poslovni utisak. Kosa do pola leđa duguljasto lice gusta kosa boja kestena chic. Niska punđa u stilu španske plesačice izuzetno je ženstvena.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel