srijeda, 17. ožujka 2021.

Frizura Šminka Za Krizmu

Frizura Šminka Za Krizmu. Sklonite je s lica i … U nastavku vam donosim tutorial za jedan jako povoljan i jednostavan look, idealan za tinejdžerice koje ne žele pretjerati s makeupom, već se tek malo uljepšati za ovu posebnu prigodu.

Sminka I Frizura Za Krizmu
Sminka I Frizura Za Krizmu from airyfairymakeup.files.wordpress.com
Krema i serum za okoloočno područje + krema za ruke Feb 13, 2018 · mlade cure se uređivaju za krizmu. Ključ dobre frizure na intervjuu za posao je u profesionalnom izgledu.

U nastavku vam donosim tutorial za jedan jako povoljan i jednostavan look, idealan za tinejdžerice koje ne žele pretjerati s makeupom, već se tek malo uljepšati za ovu posebnu prigodu.

Dosta vas je tražilo nekakav makeup tutorial za krizmu i za maturalnu zabavu, ali sa jeftinijim proizvodima koje možete kupiti kod nas, pa sam to i napravila. Malo smo prosurfali po stranicama modnih marki koji se mogu naći po shopping centrima. Ako nemate figaro ili peglu, posudite od nekoga jer kod firzera vam je to dosta skupo, no hajde, ipak je to poseban dan (zvuči kao vjenčanje ). Ključ dobre frizure na intervjuu za posao je u profesionalnom izgledu.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel