nedjelja, 4. travnja 2021.

Frizura Bob

Frizura Bob. Dugi bob je nešto duža frizura od standardnog boba, ali zbog prepoznatljivog ravnog šišanja ubraja se u bob frizure. Bob frizurák póni hosszú bob frizurákkal 2021.

12 Bob Frizura Ideas Bob Frizura Frizura Frizurak
12 Bob Frizura Ideas Bob Frizura Frizura Frizurak from i.pinimg.com
Nije idealna za poslovne prilike, ali za upečatljiv dojam dnevnih izlazaka je savršena. Duga njegovana i uredna kosa može izgledati jako lijepo no promjena frizure ponekad dobro dođe. Jun 17, 2021 · bob je klasična frizura za kratku kosu a u zadnje vrijeme se pojavio trend po nazivu lob.

Uobičajeno je da nema slojevitosti kod jednostavnog boba (bez obzira da li je dugi ili kratki), frizura je veoma laka za održavanje bez obzira da li ste početnik frizer ili zahtjevna mušterija.

Video prikazuje 20 trendi moderne bob frizure 2019.želiš li vidjeti bob frizura 2019? Nije idealna za poslovne prilike, ali za upečatljiv dojam dnevnih izlazaka je savršena. Uobičajeno je da nema slojevitosti kod jednostavnog boba (bez obzira da li je dugi ili kratki), frizura je veoma laka za održavanje bez obzira da li ste početnik frizer ili zahtjevna mušterija. Dugi bob je nešto duža frizura od standardnog boba, ali zbog prepoznatljivog ravnog šišanja ubraja se u bob frizure.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel