petak, 30. travnja 2021.

Frizura Punđa

Frizura Punđa. Vaš stil i vaša frizura su veoma Frizura s punđama s pletenicama volim plesti kosu, ali ponekad jednostavna pletenica može izgledati malo nezrelo na radnom mjestu.

Svecane Frizure Frizerski Studio Slash Hairstyle Novi Zagreb
Svecane Frizure Frizerski Studio Slash Hairstyle Novi Zagreb from slashstudio.com.hr
Frizura s punđama s pletenicama volim plesti kosu, ali ponekad jednostavna pletenica može izgledati malo nezrelo na radnom mjestu. U kojoj god prilici, niske punđe su i dalje odlična rješenja za sve tipove i dužine kose. Video sa šminkom za krizmu/maturalnu/vjenčanje:

Jun 24, 2020 · nema sumnje da je visoka varijanta punđe jedna od najpopularnijih frizura.

Mi ćemo malo suziti izbor i probrati deset najlepših niskih punđa ove godine koje su se vrtile po raznim događajima poput crvenog tepiha, kanskog film festivala, dodele oskara. Jun 17, 2021 · kosa frizure za žene frizura ženske frizure moderne frizure boje za kosu lob bob pramenovi za kosu šiške šiške na stranu frizure moderne zenske frizure kratke frizure pramenovi srednja duzina kose kratka kosa pixie frizure za srednju duzinu kose farbanje kose frizura bob pletenice za kosu bojanje kose frizura lob punđa za kosu zelena. Feb 28, 2020 · punđa je višefunkcionalna frizura koja se može nositi bilo kad i bilo gdje, kako kod kućnih aktivnosti ili odmaranja, za vrijeme rekreacije i treninga, tako i tijekom uobičajenog radnog dana u školi ili na poslu, a brzo može postati i elegantna frizura za večernje izlaske. Punđa je frizura koja će vam na jednostavan način podariti sofisticiran izgled, skloniti kosu s lica ili prikriti loš dan vaše kose.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel