nedjelja, 2. svibnja 2021.

Frizura Riblja Kost Sa Strane

Frizura Riblja Kost Sa Strane. Znači plave devojke uglavnom imaju prednost i uglavnom će im pletenica više doći do izražaja, ali crne nemojte očajavati, i na vama će dobro urađena pletenica izgledati dobro. Riblja kost sa jedne strane.

Sml Riblja Kost
Sml Riblja Kost from stilmodalepota.rs
Popularna frizura riblja kost je prešla dalek put od obične pletenice, do današnjih mnogobrojnih varijacija. Najprije uzmeš malo kose sa sredine glave skroz visoko i odvojiš još po dva pramena sa strane, kao za polu rep. Riblja kost inspirirajte se stilom s revije tory burch.

Iako ovakve frizure rado nosimo, pogotovo u nekakvim posebnim prilikama, poput vjenčanja, maturalnih zabava, večernjeg … više about waterfall frizura sa strane

Znači plave devojke uglavnom imaju prednost i uglavnom će im pletenica više doći do izražaja, ali crne nemojte očajavati, i na vama će dobro urađena pletenica izgledati dobro. Lijevi pramen prrebacite na desnu stranu i obrnuto. Riblja kost jedna je od onih jednostavnih frizura prigodnih za bezbroj različitih prilika i sve dobne skupine, a uvijek vrlo interesantna i posebna. Riblja kost uz elegantnu odevnu kombinaciju može biti veoma svečana frizrura idealna za novogodišnu proslavu, kaže željko dobričić, frizer i predstavnik gruppa l'ultima za srbiju.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel