ponedjeljak, 21. lipnja 2021.

Brazilska Depilacija Brazilka Frizura

Brazilska Depilacija Brazilka Frizura. Ovo je jedina intimna frizura zbog koje su žene zažalile: Baš zbog ovoga, brazilska depilacija postaj prošlost, a nova intimna frizura preuzima primat.

Sta Intimna Frizura Otkriva O Njenoj Vlasnici Zenski Magazin Horoskop Ljubav Fitness I Zdravlje
Sta Intimna Frizura Otkriva O Njenoj Vlasnici Zenski Magazin Horoskop Ljubav Fitness I Zdravlje from www.zenskimagazin.rs
Baš zbog ovoga, brazilska depilacija postaj prošlost, a nova intimna frizura preuzima primat. Evo koja intimna frizura je najzdravija! Brazilka opisuje slobodne i sigurne žene koje su svesne svog seksepila i žele da ga dodatno istaknu.

One znaju šta žele i na koji način da dođu do svog cilja.

Mi u kozmetičkom salonu anela, depilaciju intimnih dijelova radimo od samih početaka i to već godinama.tada, pa i sve do danas je brazilka bila sinonim za depilaciju intimnih dijelova klijentice, a kako i točno što će se depilirati i kako će izgledati intimni dio. Ovo me je pdosetilo na 1 novincki clanak tema je bila sto neki salon za ulepsavanje (negde u istocnoj srbiji, mislim) nudi i uslugu koju cemo nazvati intimna frizura uglavnom, dame koje su sredile intimnu frizuru su imale dozivljaje. Brazilska depilacija, kao i drugi vidovi uklanjanja dlačica iz intimne regije, povećavaju rizik od inficiranja veoma zaraznom virusnom kožnom infekcijom, upozoravaju francuski naučnici. Kod većine tipova te depilacije ostavlja se mala.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel