ponedjeljak, 7. lipnja 2021.

Frizura Etno

Frizura Etno. Neiscrpiva je dubina narodne duše iz koje it is inexhaustible the depth of the people's soul from which Natjecanje se održava od 1999.

Josipa Lisac Posve Slobodna Suradnje Etno Lyrics And Songs Deezer
Josipa Lisac Posve Slobodna Suradnje Etno Lyrics And Songs Deezer from e-cdns-images.dzcdn.net
U novoj sezoni stilisti su prošli dalje u stilu, dodajući elegantne frizure sa bojanjem sa stilskim dodacima. Organizator manifestacije je kulturni centar gatalinka iz vinkovaca uz podršku ministarstva kulture republike hrvatske. Začetnica ovog zanimljivog projekta je gđa.blanka žakula, osnivačica i voditeljica kulturnog centra gatalinka koja nam je ispričala sve o počecima.

Manifestacija etno frizure svijeta održava se svake godine u sklopu državne smotre folklora vinkovačke jeseni.državnu smotru posjeti nekoliko tisuća ljudi.

Label and copyright:zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!digital distribution: Natjecanje se održava od 1999. Frizura na prednjem dijelu glave ima šiške, a na potiljku. Začetnica ovog zanimljivog projekta je gđa.blanka žakula, osnivačica i voditeljica kulturnog centra gatalinka koja nam je ispričala sve o počecima.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel