subota, 26. lipnja 2021.

Frizura Gatalinka

Frizura Gatalinka. Organizator manifestacije je kulturni centar gatalinka iz vinkovaca uz podršku ministarstva kulture republike hrvatske. Find what you need at booking.com, the biggest travel site in the world.

Etno Frizura Hrvatske Ethno Hairstyles Of Croatia Posts Facebook
Etno Frizura Hrvatske Ethno Hairstyles Of Croatia Posts Facebook from lookaside.fbsbx.com
Po prvi put u hrvatskoj iz tiska izlazi stručna fotomonografska publikacija na temu ženskih tradicijskih frizura s prostora hrvatske. Godine, također u hotelu slavonija u vinkovcima. Manifestacija etno frizure svijeta održava se svake godine u sklopu državne smotre folklora vinkovačke jeseni.

Po prvi put u hrvatskoj iz tiska izlazi stručna fotomonografska publikacija na temu ženskih tradicijskih frizura s prostora hrvatske.

Choose from a wide range of properties which booking.com offers. Sep 21, 2019 · projekt etno frizure svijeta nastavak je dugogodišnjeg rada na projektu etno frizure hrvatske, a, kako ističe voditeljica kc gatalinka blanka žakula, budući da po tehnikama i oblicima tradicijskih frizura, hrvatske frizure predstavljaju jedinstvenu svjetsku baštinu, projekt etno frizure svijeta s pravom je pozicioniran u vinkovcima. Područje djelovanja je tradicijska baština hrvatske, a projekti koji se organiziraju imaju za cilj istraživanje, dokumentiranje, edukaciju, prezentaciju i izdavačku djelatnost. Dugogodišnja je to ideja i želja blanke žakule, predsjednice kulturnog centra gatalinka vinkovci, u očuvanju i općoj promidžbi bogate hrvatske tradicijske baštine i njene suvremene primjene.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel