srijeda, 2. lipnja 2021.

J Lo Nova Frizura

J Lo Nova Frizura. Jennifer lopez skratila je šiške i dodala malo volumena kosi. Naime, pevačica se ošišala na kratko, što možete videti na priloženoj fotografiji, a nova frizura ne samo da joj stoji fenomenalno nego joj je čini se bar vizuelno oduzela još nekoliko.

Jennifer Lopez Pokazala Novu Frizuru Kratki Pixie Zena Hr
Jennifer Lopez Pokazala Novu Frizuru Kratki Pixie Zena Hr from d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net
Ova latina poznata je po tome što mijenja izgled rukavica. Ne propustite članke pratite feminu. Prati nas na instagramu i facebooku.

Zbog nove frizure jennifer lopez odmah smo poželjele otrčati frizeru beauty.

Iako je j lo poznata kao neko čiji oblik lica idealno podnosi sve moguće i nemoguće kombinacije, u zadnje vreme navikli smo da je viđamo ili sa visoko podignutim konjskim repom, ili pak sa bujnim i raskošnim loknama do. Ako već neko vrijeme dvojite trebate li ošišati šiške ili ne, naš savjet je da to učinite čim prije. Stilisti kažu da nema te frizure, šminke i outfita koji latino divi dženifer lopez dobro ne stoji. Naime, pevačica se ošišala na kratko, što možete videti na priloženoj fotografiji, a nova frizura ne samo da joj stoji fenomenalno nego joj je čini se bar vizuelno oduzela još nekoliko.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel