subota, 19. lipnja 2021.

Muska Frizura Fade

Muska Frizura Fade. Frizure koje su popularne kod većine muškaraca imaju karakterističnu osobinu koja se manifestira u vrlo kratkim pramenovima na sljepoočnicama i stražnjem dijelu glave i duže na krunici. Low fade se kreira tako što na temenu glave ostavljate popriličnu dužinu kose, naročito šiške sa kojim se možete poigravati i koje možete prebacivati na stranu ili unazad.

Muske Frizure Frizure Hr Trazite Idealnu Frizuru
Muske Frizure Frizure Hr Trazite Idealnu Frizuru from www.frizure.hr
Uspešni muškarci moraju voditi računa o svom stilu i naglasiti njihov visoki status. Fade cut se kreira tako što na temenu glave ostavljate popriličnu dužinu kose, naročito šiške sa kojim se možete poigravati i koje možete prebacivati na stranu ili unazad. Veoma je popularna tehnika koju koriste razni barberi.

Uspešni muškarci moraju voditi računa o svom stilu i naglasiti njihov visoki status.

Pin on men s haircuts najveći trend u svijetu muške frizure u 2020.frizura 2020 muska. Hayden je rodom iz republike irske, ali je trenutno stacionirana u berlinu gde svakodnevno radi na ulepšavanju modernih dečaka berlinskih ulica! Uspešni muškarci moraju voditi računa o svom stilu i naglasiti njihov visoki status. Pin on men s haircuts najveći trend u svijetu muške frizure u 2020.frizura 2020 muska.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel