subota, 10. srpnja 2021.

Frizure Šezdesetih Godina

Frizure Šezdesetih Godina. Do tada su žene nosile duge, ali skupljene kose, a onda ih je lusi bruk (louise brooks) inspirisala na promenu! Šezdesetih godina naše su majke i bake bile mlade i lijepe, pomno su nadzirale modu i na glavi su im gradile složene i visoke strukture.

Gloria Veliki Povratak Omiljene Frizure Iz 50 Ih I 60 Ih Godina Proslog Stoljeca Slavne Dame Nose Je Bez Greske
Gloria Veliki Povratak Omiljene Frizure Iz 50 Ih I 60 Ih Godina Proslog Stoljeca Slavne Dame Nose Je Bez Greske from static.jutarnji.hr
Žene u određenim dobnim skupinama obično imaju različite želje kad je u pitanju dužina, stajling i boja kose. Šezdesetih godina naše su majke i bake bile mlade i lijepe, pomno su nadzirale modu i na glavi su im gradile složene i visoke strukture. Zajedno sa svojim majstorom, odaberite inačicu slike koju želite, koja je idealna za duljinu, boju, stil.

Žene u određenim dobnim skupinama obično imaju različite želje kad je u pitanju dužina, stajling i boja kose.

Zajedno sa svojim majstorom, odaberite inačicu slike koju želite, koja je idealna za duljinu, boju, stil. Lusi bruk i slatki mali bob. Čak i detalji kao što su šiške, dužina vremenske brave, bazalni volumen, sposobnost da se transformira frizura i promijeni slika neovisno. Najbolje frizure ne pokušavajte promijeniti ono što imate, već ga poboljšajte.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel