utorak, 24. studenoga 2020.

Frizura Minival

Frizura Minival. Kod tanke i ispucale kose, iz ovog. Minival je postupak za postizanje trajnih kovrči putem kemijske obrade kose.

Arhiva Beauty Roses Designer Outlet Centar
Arhiva Beauty Roses Designer Outlet Centar from rosesdesigneroutlet.hr
Kreirajte dodatni donji razdeljak i oblikujte kosu svu na jednu stranu. Ako tražite savršenu frizuru za odmor to je svakako blago prelomljena kosa koja je perfektno uklapa u opuštenu atmosferu odmora i naravno još bolje ako ste letnji odmor rešili da provedete na moru. U početku je predstavljala svakako najnoviji hit u svijetu mode, no onda se nekako s vremenom počela polako pretvarati možda ne toliko u modne promašaje koliko u činjenicu da jednostavno više nije in.

Njega kose, pramenovi, svečane frizure, minival, bojanje kose.

Ovo su frizure za kratku kosu, koje će privući pažnju u svakoj prilici ukoliko se odlučite da isprobate minival na vašoj kratkoj kosi, preporučujemo vam da se dobro raspitate koja je opcija najbolja za vas. Naiđu periodi u modnim i stilskim trendovima kada se sve vrti oko lokni i loknica. Njega kose, pramenovi, svečane frizure, minival, bojanje kose. Ako želite da imate krupne mekane lokne, frizer će upotrebiti velike viklere.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel