utorak, 24. studenoga 2020.

J Lo Nova Frizura

J Lo Nova Frizura. Njene šiške prije par godina (2009.) bile su najkopiranije šiške, a žene su nosile u frizerske salone njene slike sa sobom kod promjene frizure. Oct 16, 2020 · fantastična je!

Femina Hr J Lo Nova Frizura Istaknula Kovrce
Femina Hr J Lo Nova Frizura Istaknula Kovrce from www.femina.hr
Jennifer lopez skratila je šiške i dodala malo volumena kosi. Umjesto dugih uvojaka koje preferira nositi raspuštene ili pažljivo stilizirane, zgodna jennifer prošetala je u. Beauty stručnjaci tvrde kako će šiške ove jeseni biti popularnije no ikad, a to je potvrdila i lijepa jennifer lopez koja se odvažila na ovu malu, ali zna

I dok sve druge njene kolegice puštaju kosu, ona se odlučila za nastup na dodjeli nagrada american music awards u los angelesu pojaviti s kraćom kosom, odnosno bob frizurom.

Jul 02, 2021 · naime, pevačica se ošišala na kratko, što možete videti na priloženoj fotografiji, a nova frizura ne samo da joj stoji fenomenalno nego joj je čini se bar vizuelno oduzela još nekoliko godina. Nova frizura koja je pomladila jennifer lopez. May 27, 2015 · kratko je slatko: Mar 22, 2018 · poznata glumica i pevačica dženifer lopez (48) napravila je bum na društvenim mrežama sa novom frizurom.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel