srijeda, 23. prosinca 2020.

A Legjobb Frizura

A Legjobb Frizura. Használd fel az adottságaidat és engedd szépen kibontakozni a könnyed hullámokat. 161 stílusos ötlet a fotón / femmie férfi hajvágás egy kerek arcra:

American Crew All Star Challenge 2016 American Crew Asc 2016 Legjobb 24 Magyarorszag Best 24 Hungary Bron H Hair And Beard Styles American Crew Mens Hairstyles
American Crew All Star Challenge 2016 American Crew Asc 2016 Legjobb 24 Magyarorszag Best 24 Hungary Bron H Hair And Beard Styles American Crew Mens Hairstyles from i.pinimg.com
May 16, 2017 · egy klasszikus, nagyon gyakori frizura, ami sokféleképpen készülhet. Még előnyösebbé varázsolhatod bubifrizurád a kerek arcodhoz, ha oldalválasztékot választasz középválaszték helyett. Bubifrizuránál a legfontosabb a hajhosszra vonatkozó szabály betartása, vagyis legalább néhány centivel az áll vonala alá érjen a frizura.

Használd fel az adottságaidat és engedd szépen kibontakozni a könnyed hullámokat.

A konzervatívabb (itthon “angol” hajvágásnak hívott) verzió oldalt nincs gépelve, hanem körülbelül 1 centi hosszú marad, és vagy stuccolják, vagy ujj között vágják. Frizura kaszkád vállhosszú haj frufru fotó frizurák a vállig érő hajhoz: Még előnyösebbé varázsolhatod bubifrizurád a kerek arcodhoz, ha oldalválasztékot választasz középválaszték helyett. Ha a te hajad természetes módon hullámos, akkor nyert ügyed van.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel