srijeda, 23. prosinca 2020.

Frizure 30-Ih Godina

Frizure 30-Ih Godina. Bio je mali, ne duži od ramena. 11:45 pokucaj na moja vrata.

Narucivanje Vintage Crna Perle 20 Ih I 30 Ih Godina Pero Frizura Zene 1920 Ih Getsbi Hlopushka Ogolove Pero Kostim Pribor Pribor Za Odjecu Sales Budget Cam
Narucivanje Vintage Crna Perle 20 Ih I 30 Ih Godina Pero Frizura Zene 1920 Ih Getsbi Hlopushka Ogolove Pero Kostim Pribor Pribor Za Odjecu Sales Budget Cam from sales-budget.cam
Dolazi do preokreta i muškarci počinju puštati kosu a žene je šišati. To je kad postoje stvari koje imamo danas, to je doslovno srodno. Haljina za chicago stil čini svaka djevojka kraljicu.

Kosa je prekrivala uši i ovratnik, a krasile su je i guste šiške.frizura je bila toliko popularna da su proizvođači igračaka proizveli beatles perike.

Kosa je bila kratka sa strane glave te nešto dulja na vrhu i oblikovala se u mini irokezu. alternativni oblik ove frizure se sastojao od nešto dulje koje sa strane glave (koja je prekrivala uši) koja je činila ležeran look. Što se tiče kose, onda bi trebalo biti počešljana unatrag. Stilske odjeće u rastuće hollywood stilu. Danas je u fokusu individualnost, stoga neka vam neka prošla vremena budu insiracija a vaša osobnost vodič za kreiranje stila.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel