utorak, 15. lipnja 2021.

Frizura Kahlica

Frizura Kahlica. Je li i vas mama dok ste bili dijete šišala na kahlica frizuru? Šiške odlično pristaju licu voditeljice, a kraća frizura sigurno će se pokazati praktičnom jer će za stiliziranje kose trebati manje vrijema.

Strogo Zabranjene Sedam Najneprivlacnijih Zenskih Frizura Drukciji Radio 94 7 Fm
Strogo Zabranjene Sedam Najneprivlacnijih Zenskih Frizura Drukciji Radio 94 7 Fm from drukciji.ba
Mnogi modni trendovi iz prošlosti doživjeli su svoj povratak, a sada je došao red i na famoznu kahlica frizuru s kojom su nas u djetinjstvu mučile mame. Njezina frizura podsjeća na kahlica frizuru kakvu su mnogi nosili u djetinjstvu, dok su majke bile svima glavne stilistice. Nosi se nešto duža straga, a naprijed kraća s razbarušenim šiškama kakve nam za iduću sezonu predlažu dior i njegova kreativna direktorica maria grazia chiuri.

Sep 10, 2019 · kahlica frizura doživljava svoj povratak, ali u puno modernijem i stiliziranijem izdanju.

Mnogima uspomene na taj stil šišanja nisu u lijepom sjećanju jer nam se u djetinjstvu takva frizura jednostavno nije svidjela, no danas je to sasvim drukčija priča. U osamdesetim godinama klinci su se masovno šišali na takav cirkularni način i bila je to. Mnogi modni trendovi iz prošlosti doživjeli su svoj povratak, a sada je došao red i na famoznu kahlica frizuru s kojom su nas u djetinjstvu mučile mame. Njezina frizura podsjeća na kahlica frizuru kakvu su mnogi nosili u djetinjstvu, dok su majke bile svima glavne stilistice.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel