utorak, 15. lipnja 2021.

Frizura Lob

Frizura Lob. A kako bismo vas inspirisali i ohrabrili za jednu veću beauty promenu, izabrali smo top bob i lob frizure koje smo mogli da vidimo na poznatim ličnostima, od modela do pevačica i glumica. Dodatni plus je činjenica da odgovara svakom obliku lica, tako da nema rizika od kajanja nakon posjete frizeru.

Shoulder Length Low Maintenance Shoulder Length Layered Lob Haircut Novocom Top
Shoulder Length Low Maintenance Shoulder Length Layered Lob Haircut Novocom Top from i0.wp.com
Ključ dobre frizure za ovaj oblik lica je stvoriti iluziju dužine šišanjem sa uglovima i prilagođenim bojama kose, stvarajući krunu na vrhu kose, ili igranjem na drugu kartu, kao što su oči. Ideje za moderne frizure za kratku dugu bob poludugu i dugu kosu. Stoljeća kada su žene odbacile tradicionalne duge frizure te odvažno kosu skratile na razinu brade.

Pored dobre frizure obavezno je korišćenje neke kreme za zaglađivanje kako bi vaša nova frizura izgledala najbolje moguće.

Bob i lob frizure su postale veoma popularne zadnjih par godina.a da li znate osnovnu razliku između ove dvije frizure? Bob je omiljena frizura žena širom svijeta, pa tako i zvijezda, a posebno nešto duži bob, odnosno kosa srednje dužine, do ramena. Bob je klasična frizura za kratku kosu a u zadnje vrijeme se pojavio trend po nazivu lob. A kako bismo vas inspirisali i ohrabrili za jednu veću beauty promenu, izabrali smo top bob i lob frizure koje smo mogli da vidimo na poznatim ličnostima, od modela do pevačica i glumica.


Nema komentara:

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel